Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

PRISER
Priserne på webshoppen er inkl. moms.

BETALING OG SIKKERHED
På bysiggaard.dk kan du betale med MobilePay, ViaBill eller kreditkort i webshoppen. Vi modtager Visa/Dankort, VisaElectron og Mastercard. Der opkræves ikke gebyr ved betaling med kreditkort og pengene bliver først trukket fra din konto, når dine varer er afsendt.

ORDREBEHANDLING
Når du har bekræftet din ordre i webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Hurtigst muligt efter vi har modtaget din ordre, sender vi den afsted, hvorefter du vil modtage en mail med ordrestatus. Modtager vi din ordre inden kl.12:00, bestræber vi os på at sende dine varer afsted samme dag.

Såfremt du ønsker en faktura, kan du sende os en mail på shop@bysiggaard.dk med dit ordrenummer.

LEVERING
Vi sender alle gavekort som Quickbrev med PostNord. Du er dog velkommen til at hente dit gavekort i klinikken mod forudgående aftale.

Bestiller du inden kl.12:00 på hverdage, bestræber vi os på at afsende samme dag. Vær opmærksom på, at der ikke bliver afsendt gavekort i weekenderne, på helligdage eller ferier. Bestiller du i disse perioder, vil din ordre blive behandlet på førstkommende hverdag.

Leveringstiden hos bysiggaard.dk udgør 1-3 hverdage. Har du indtastet forkert adresse eller er du fraflyttet den oplyste adresse, er det på eget ansvar. Kontakt os for en løsning, såfremt der opstår problemer.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING
Gavekort købt i webshoppen, refunderes ikke og ombyttes ej heller til kontanter.